Asumispalvelut

Tarjoamme ratkaisut asumispalveluiden palvelun järjestämiseen sekä tuottamiseen liittyvään asiakastiedon hallintaan, toiminnanohjaukseen ja sähköiseen asiointiin.​ Asumispalveluiden ratkaisut koostuvat seuraavista toiminnallisuuksista:

Asumispalveluiden ratkaisut tukevat THL:n määrittelemää asiakastietomallia ja uudistuvia Kanta-määrityksiä, yhdistäen ne nykyaikaiseen toiminnanohjaukseen ja alakohtaisiin prosesseihin.
 
Toiminnanohjauksen avulla voidaan hallita ja ohjata asumispalveluiden toimintaprosesseja työtä ohjaavalla prosessituella ja automatiikalla, joka perustuu ammattilaisten työnkulkuun sekä asumispalveluiden  palveluprosesseihin. Asiakastietojärjestelmän avulla asumispalveluiden toimija pystyy hallitsemaan asiakastiedon lisäksi maksuliikenneasioita sekä raportointia. Asiakkaan sähköinen asiointi suoraviivaistaa ja nopeuttaa asiakkaan ja ammattilaisen välistä tiedonkulkua.
 
Asumispalveluiden toiminnot kattavat mm. tuetun asumisen, palveluasumisen, tehostetun palveluasumisen ja laitoshoidon. 
Ratkaisut ovat sovitettavissa pienemmän toimijan kuin suuremmankin yksikön tai alueen tarpeisiin.
 
Sosiaalihuolto

Asumispalveluiden kokonaisuus valmistuu vuoden 2018 aikana. Tarjoamme kuitenkin jo nyt kattavat mobiiliratkaisut asumispalveluiden kirjaamistarpeisiin.

 

Ota yhteyttä

Antti Kokkonen
+358 10 524 5561