Terveydenhuollon potilastietojärjestelmä

Mediatri potilastietotietojärjestelmä sisältää kaikki vaativaan potilas- ja asiakastiedon hallintaan tarvittavat ominaisuudet tietojen jokapäiväisestä käsittelystä aina hallinnon raportointiin.

Yhtenä alan johtavana tietojärjestelmäsovelluksena suomalainen Mediatri on käytössä jo yli sadassa terveys-, sosiaali- tai kuntoutusalan organisaatiossa – sekä yksityisellä että julkisella puolella. Mediatrista on tuotettu erilaisia toiminnallisuuksia eri palvelualueiden tarpeisiin. Eri toiminnallisuudet ovat paitsi integroitavissa keskenään, myös sulautettavissa organisaation jo olemassa oleviin järjestelmiin. Yhdellä järjestelmällä, mutta eri toiminnallisuuksilla, voi siis hallita kaikki palvelualueet, jotka halutaan käyttöön. 
 
 Mediatri asiakastietojärjestelmä mahdollistaa modernin tietojärjestelmän hankinnan erilaisille ja erikokoisille toimijoille, pienistä toimijoista kokonaiseen sairaanhoitopiiriin asti.

Mediatri potilastietojärjestelmä sisältää mm. 

  • ajanvaraus- ja laskutustoiminnot
  • kattavat raportointimahdollisuudet
  • graafiset seurantanäkymät, sairauskokonaisuudet ja osastokartat
  • rakenteiset potilaskertomukset & toiminnot rakenteiseen kirjaamiseen
  • päätöksentuen, joka tuottaa ammattilaiselle neuvoja ja ohjeita hoidon yhteydessä
  • toiminnot laboratorion ja kuvantamisen tarpeisiin
  • integroidun interaktiivisen lääketietokannan.

Mediatri käytössä myös Siun Sotessa

Suomen ensimmäinen sote-järjestämislain mukainen sote-alue Siun sote yhdistää 14 kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon saman katon alle. Mediconsult tuotti Siun Soten tietojärjestelmäratkaisut perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, erityishuollon, kotiin vietävien palveluiden, työterveyshuollon sekä sosiaalitoimen lisäksi myös omahoitoon. Siun Sote tuottaa sote-palvelut yhteensä noin 170 000 asukkaalle ja 7000 ammattilaiselle.


Onko potilastietojärjestelmän hankinta edessä? Lue blogistamme mm. nämä kirjoitukset:

Mistä tiedän, millaiseen potilastietojärjestelmään kannattaa investoida?

Potilastietojärjestelmän ostaja – näin vältät tyypillisimmät sudenkuopat

Potilastietojärjestelmän ostajan muistilista

 
 
 

Ota yhteyttä

Antti Kokkonen
+358 10 524 5561