Project Manager / projektipäällikkö

Tule mukaan toteuttamaan monipuolisia projekteja ja luomaan uusia palvelumalleja tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuoltoon!

Haemme Helsinkiin projektipäällikköä määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen.

Vastaat työssäsi monipuolisesti erilaisten tuote-/toimitusprojektien hallinnasta. Tehtävääsi kuuluu suunnittelua, koordinointia, toimitusten seurantaa ja projektien dokumentointia sovitun aikataulun ja projektisisällön mukaisesti. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme, sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoidemme sekä sidosryhmäorganisaatioidemme kanssa. Raportoit projekteistasi säännöllisesti esimiehellesi.

Etsimme määrätietoista organisoijaa. Suhtaudut työhösi innostuneesti etkä pelkää haasteita. Sinulla on aiempaa kokemusta projektinhallinnasta ja olet hyvä ihmisten ja asioiden koordinoinnissa.
 
Eduksesi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä tai soveltuvan koulutuksen ja mahdolliset sertifioinnit. Arvostamme erityisesti näyttöjä tietojärjestelmäprojektien onnistuneesta läpiviennistä ja kokemusta kansallisista terveydenhuollon tietojärjestelmäprojekteista.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme mukavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä ja syventää osaamistasi muut tiimit tukenasi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on kestoltaan noin vuoden mittainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 3.5. mennessä osoitteeseen tyohakemus (a) mediconsult.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Elina Salo (puh. +358 10 524 5584) keskiviikkona 26.4. klo 10.00-12.00 ja perjantaina 28.4. klo 13.00-14.00.

< Siirry Työpaikat-sivulle