Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuollon ratkaisut sisältävät suun terveydenhuollon ammattilaisen tarvitsemat ominaisuudet ja toiminnot. Ratkaisuilla hoituvat muun muassa Kanta-yhteensopiva asiakastiedon hallinta, sähköinen asiointi ja omahoito, sekä sähköisten reseptien kirjoittaminen.

Suun terveydenhuollon kokonaisuuden avulla hoidat suun terveydenhuollon kirjaamisen, laskutuksen, raportoinnin, potilastiedon hallinnan sekä ajanvarauksen. Liittämällä mukaan suun terveydenhuollon hoitoprosessit hoituvat helposti yhden ja saman järjestelmän kautta. Ratkaisumme sisältää vaatimuksien mukaiset status‐, hoitosuunnitelma‐, potilaskertomusmerkinnät sekä hoidon vaiheistuksen. Kliinisissä prosesseissa käytetään kansallisten määritysten mukaisia rakenteisen potilas‐ ja terveyskertomuksen luokituksia, koodistoja ja lomakerakenteita. Graafista hammaskarttaa on helppo tarkastella ja näkymiä voidaan räätälöidä ammattiryhmäkohtaisesti.

Suun terveydenhuollon ratkaisut mukautuvat niin pienemmän hammaslääkärin vastaanoton kuin suuremmankin yksikön tai alueen tarpeisiin sekä julkisella että yksityisellä puolella. 
 
Hammaskartta

Ota yhteyttä

Antti Kokkonen
+358 10 524 5561