Atk-päivät: Tervetuloa SoteSkumpille ja ODA-smoothieille!

Tervetuloa tapaamaan meitä Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päiville!

Mediconsult on myös tänä vuonna mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä, jotka järjestetään Finlandia-talossa Helsingissä 23.-24.5.2017. Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle 284 - esittelemme mm. sote-aluejärjestelmäämme, mobiilikirjaamissovellustamme sekä pienten toimijoiden omaa kevytjärjestelmää. Osastollamme voit myös voittaa iPad minin!

Järjestämme 23.5. tiistaina atk-päivien osallistujille SoteSkumpat -verkostoitumistilaisuuden, sekä yhdessä Solitan ja Duodecimin kanssa ODA Smoothie Barin - alla lisätietoja tapahtumista:

SoteSkumpat

Tervetuloa rentoon verkostoitumistilaisuuteen nauttimaan lasi kuohuvaa ti 23.5. klo 14.00 alkaen Finlandia-talon Orkesterilämpiöön. Tilaisuudessa voit kuulla halutessasi lisää myös Mediconsultin sote-aluejärjestelmästä. Tilaisuus ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

ODA Smoothie Bar

Tule kuulemaan 14 kunnan ja sairaanhoitopiirin sähköisen omahoidon ODA-hankkeesta smoothien äärelle ti 23.5. klo 15 alkaen Finlandia-talon Orkesterilämpiöön. Tilaisuuden tarjoavat ODA-toimittajat Mediconsult, Solita ja Duodecim. Tilaisuus ei vaadi erillistä ilmoittautumista - tervetuloa!
 
Mediconsultin osasto 284 sekä Orkesterilämpiö löytyvät Finlandia-talon toisesta kerroksesta:
 
Lisätietoa Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivistä: http://www.atkpaivat.fi/