Työterveyshuolto

Työterveyshuollon ratkaisuilla hallitset kattavasti laadukkaassa työterveyshuollossa tarvittavat toiminnot. Ratkaisut ovat sovitettavissa pienemmän vastaanoton kuin suuremmankin yksikön tai alueen tarpeisiin sekä julkisella että yksityisellä puolella. Työterveyshuollon ratkaisut koostuvat seuraavista toiminnallisuuksista:

Työterveyshuollon ratkaisut koostuvat Kanta-yhteensopivasta terveydenhuollon potilastietojärjestelmästä sekä sähköisestä asioinnista & omahoidosta. 

Työterveyshuollon potilastietojärjestelmän avulla hoituvat kaikki potilastietojen hallintaan tarvittavat toiminnot kirjaamisesta raportointiin ja laskutukseen. Automaattiset toiminnot tehostavat työkyvyn ylläpitoa, seurantaa ja varhaista tukemista. Potilastietojärjestelmä sisältää myös mm. Kelan hyväksymät korvaushakemuslomakkeet ja mahdollistaa työnantajan korvaushakemuksen lähettämisen Kelaan sähköisesti.

 Eri toiminnallisuudet ovat paitsi integroitavissa keskenään, myös sulautettavissa organisaation jo olemassa oleviin järjestelmiin. Työntekijöiden tiedot voidaan esimerkiksi integroida päivittymään suoraan henkilöstöjärjestelmästä työterveyshuollon asiakastietojärjestelmään. Myös tekstiviestipalvelu ja internet-ajanvaraus tukevat työterveyshuollon asiakkaan ja ammattilaisten välistä sähköistä tiedonkulkua. 

Susanna Mattsson

Ota yhteyttä

Susanna Mattsson
+358 10 524 5569